Aerobní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Aerobní termofilní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Aerobní termofilní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Aerobní termorezistentní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Aflatoxin M1
|
|
HPLC |
2300 |
|
kontakt
|
Aflatoxiny B1, B2, G1, G2
|
|
HPLC |
od 1600 |
|
kontakt
|
Aktivita ureázy
|
|
volumetrie |
210 |
|
kontakt
|
Amoniak, celkové těkavé dusíkaté báze (TVBN, ABVT)
|
|
volumetrie po destilaci |
420 |
|
kontakt
|
Anaerobní plynotvorné bakterie
|
|
kultivační metoda - SOP |
58 |
|
kontakt
|
Anaerobní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Anaerobní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Anaerobní termofilní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
196 - 362 |
|
kontakt
|
Anaerobní termorezistentní sporuláty
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku
|
|
fotometrie |
520 |
|
kontakt
|
Anisidinové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
fotometrie |
900 |
|
kontakt
|
Bacillus cereus
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Bakterie mléčného kvašení
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
BHA, BHT
|
|
subdodávka |
3800 |
|
kontakt
|
Celkový počet mikroorganizmů
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- potraviny a krmiva
|
|
volumetrie |
590 |
|
kontakt
|
Číslo kyselosti tuku (volné mastné kyseliny )- tuky a oleje
|
|
volumetrie |
210 |
|
kontakt
|
Číslo zmýdelnění (tuky, oleje)
|
|
titračně |
210 |
|
kontakt
|
Clostridium perfringens
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Deoxinyvalenol, zearalenon, fumonisin, T2 – toxin
|
|
ELISA |
od 950 |
|
kontakt
|
Deoxynivalenol
|
|
HPLC |
1600 |
|
kontakt
|
Enterobacteriaceae (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Enterococcus spp.
|
|
kultivační metoda - SOP |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - počty
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
255 - 413 |
|
kontakt
|
Escherichia coli - průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 477 |
|
kontakt
|
Escherichia coli O157
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
945 - 1411 |
|
kontakt
|
Fluoridy
|
|
subdodávka |
2450 |
|
kontakt
|
Fumonisin B1 a B2
|
|
HPLC/MS/MS |
od 3850 |
|
kontakt
|
Jód
|
|
subdodávka |
2400 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku
|
|
titračně |
210 |
|
kontakt
|
Jódové číslo tuku (potravina a krmiva)
|
|
titračně |
590 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) - počet
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Koagulázopozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus) průkaz
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
318 - 467 |
|
kontakt
|
Koliformní baktérie (počet/průkaz)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Kvasinky (pouze krmiva)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
270 - 353 |
|
kontakt
|
Lactobacillus acidophilus
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 325 |
|
kontakt
|
Lactobacillus spp.
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 477 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 - 695 |
|
kontakt
|
Listeria monocytogenes 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 - 747 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
588 - 1054 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - imunomagnetická separace
|
|
kultivační metoda - SOP |
495 - 972 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
502 - 968 |
|
kontakt
|
Listeria spp. - Vidas
|
|
VIDAS Lis |
493 - 959 |
|
kontakt
|
Mykotoxiny - komplexní monitoring (12 nejsledovanějších)
|
|
HPLC/MS/MS |
4950 |
|
kontakt
|
Nerozpustné nečistoty
|
|
gravimetrie |
240 - 610 |
|
kontakt
|
Nezmýdelnitelné látky
|
|
gravimetrie |
240 |
|
kontakt
|
Ochratoxin A
|
|
HPLC |
1600 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
volumetrie |
590 |
|
kontakt
|
Peroxidové číslo tuku (tuky, oleje)
|
|
volumetrie |
210 |
|
kontakt
|
pH
|
|
potenciometrie |
110 |
|
kontakt
|
Plísně - počty (pouze krmiva)
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
270 - 353 |
|
kontakt
|
Plísně a kvasinky - ne krmiva
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Plísně druhové určení (pouze krmiva)
|
|
kultivační metoda |
235 - 325 |
|
kontakt
|
psychrotrofní mikroorganismy
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
159 - 242 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - 3M
|
|
molekulární detekční systém 3M - SOP |
421 - 898 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - kultivačně
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
315 - 792 |
|
kontakt
|
Salmonella spp. - Vidas
|
|
Vidas - SOP |
387 - 853 |
|
kontakt
|
sulfitredukující klostridia
|
|
kultivační metoda - ČSN ISO |
159 - 325 |
|
kontakt
|
T2 a HT-2 toxiny
|
|
HPLC/MS/MS |
od 3850 |
|
kontakt
|
Termostatová zkouška
|
|
ČSN |
17 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku
|
|
kolorimetrie |
70 |
|
kontakt
|
Thiobarbiturové číslo tuku (potraviny a krmiva)
|
|
kolorimetrie |
450 |
|
kontakt
|
Vitamín C
|
|
HPLC |
1300 |
|
kontakt
|
Yersinia enterocolytica
|
|
kultivační metoda - ČSN EN ISO |
315 - 792 |
|
kontakt
|
Zearalenon
|
|
HPLC |
1600 |
|
kontakt
|