Název | Průkaz | Metoda | Cena / Kč | Typ vzorku | Kontakt |
---|---|---|---|---|---|
Barvivo E 120 - množství | HPLC/DAD | 2950 | kontakt | ||
Chinin | HPLC | 1750 | kontakt | ||
Cyklamát, kyselina cyklamová | HPLC | 1450 | kontakt | ||
Kyselina mléčná | GC | 1850 | kontakt | ||
Kyselina glutamová a glutamáty | HPLC | 1750 | kontakt | ||
Kyselina jantarová, mléčná,β-hydroxymáselné (kompletní stanovení) | GC | 2600 | kontakt | ||
Kyselina octová, propionová, mléčná, máselná | GC | od 1600 | kontakt | ||
Kyselina propionová a octová | GC | od 1600 | kontakt | ||
Kyselina sorbová, benzoová, parahydroxybenzooová | HPLC | od 1450 | kontakt | ||
Natamycin | HPLC/MS/MS | 4200 | kontakt | ||
Polyfosfáty - množství | ICP-OES, Kjeldahl | 1465 | kontakt | ||
Sacharin, aspartam, acesulfam K | HPLC | od 1450 | kontakt | ||
Sorbitol, maltitol | HPLC | od 1450 | kontakt | ||
Syntetická potravinářská barviva - množství | HPLC | od 1450 | kontakt | ||
Syntetická potravinářská barviva - přítomnost | TLC/identifikace | 500 | kontakt |